top of page

Jak jsme otevírali Prahu

Představte si……

že jdete po Slezské, v čísle 74 zaslechnete skvělou hudbu v suterénu pod vámi, oknem vidíte, jak se uvnitř baví a smějí lidé se sklenkou Prosecca v ruce, někteří se zase prochází obchodem a prohlíží vystavené zboží..

Že by to byla nějaká uzavřená společnost?

Kdepak!


To jen MOMENT oslavuje stěhování do nových krásných prostor na Vinohradech a vítá své zákazníky a přátele. S velkým potěšením jsme mezi sebou přivítaly módní návrhářku Kláru Nademlýnskou, která zahájila oslavu. A poté odběhla ke štendrům vybírat oblečení..

Momentí ženy připravily nápadité občerstvení, které bylo doplněno nabídkou „jídla budoucnosti“ – pečených cvrčků.


Skutečně!


Kristýna Nováková, ředitelka spřátelené neziskovky CCBC, zajistila tento proteinový snack pro otrlé. Nicméně se našli odvážlivci – třeba herečka Veronika Čermák Macková, která se nezdráhala ochutnat, a po pravdě, nebylo na ní poznat, jestli jí cvrčka nebo brambůrky.

Spolu s Kristýnou jsme se mohli setkat s ambasadorkou CCBC, slečnou Viki, a zároveň se ukázal i neústupný ochránce přírody, který umí chytit pytláky v Indonésii – Tomáš Ouhel.



Prosecco nabízené Paulem z vedlejšího Wine Shop uvolnilo atmosféru natolik, že ani bouřka neměla šanci oslavu narušit. Naopak zcela automaticky byl mokrým nově příchozím nabízen ručník a k tomu domácí cheescake od dobrovolnice Laury.


Ani uzavření kasy nezastavilo tok příchozích. Vhodně zvolená hudba dýžejkou Polyester měla za efekt utvoření tanečního parketu, kde si mohl zatančit kdokoliv.


Co dodat?

K tomu abychom připravili další párty, není potřeba se zase stěhovat :-)



97 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page