top of page

Chystáme dobročinný pop-up pro Žebřík!

Aktualizováno: 1. 9. 2023

Září odstartujeme velkou výzvou v podobě dobročinného pop-up shopu v ostravském Foru Nová Karolina. Výtěžek z týdenní akce poputuje na konto denního stacionáře Žebřík. Budete s námi u toho?




Pište si do diářů, že nás najdete od pondělí 4. 9. do neděle 10. 9. ve Foru Nová Karolina hned na 2 místech! V těchto dnech najdete naši novou dočasnou pop-up prodejnu v přízemí v místě bývalého Lindexu. A pozor! Celá utržená částka na tomto místě půjde na účet denního stacionáře Žebřík! Ten sídlí v Ostravě Svinově.


"Díky další štědré podpoře vedení Fora Nová Karolina můžeme organizovat zase něco nad rámec našich běžných aktivit. Dostali jsme nabídku využít aktuálně volné prostory pro krátkodobou dobročinnou akci. Načasování se povedlo tak, ať stihneme přelom sezóny. Budeme moci nabídnout jak celoroční kolekci, tak ještě i letní zboží všechno v cenové hladině 15 a 25 korun. Což je bezkonkurenční. Tak bude moci Žebříku pomoci opravdu každý," popisuje ředitelka Momentu Markéta Soukupová důvod, proč se akce organizuje.


Každá koruna pomáhá. Přispějte dobré věci a jako bonus si oživte šatník.

Žebřík poskytuje ambulantní služby dospělým lidem s mentálním postižením a kombinovanými vadami z Moravskoslezského kraje. Posláním ŽEBŘÍKU je nabízet v přirozeném prostředí uživatelům služeb takové činnosti, které jim pomůžou žít vlastní život, povedou k jejich osobnostnímu rozvoji, podpoří jejich samostatnost, zájmy, životní cíle, s co nejmenší závislostí na jejich okolí. Služby poskytujeme tak, aby uživatelé získali zkušenosti a příležitosti, které mají běžně lidé v jejich věku.


Řekněte o akci všem a stavte se za námi! Zboží budeme postupně doplňovat. Můžete tak denně ulovit nové kousky za neskutečných 25 korun pro dospěláka nebo 15 korun pro dítě. Pozor! Prodávat v této dočasné pop-up prodejně budeme skutečně jenom 7 zářijových dní a to vždycky od 9 do 21 hodin. To je celkem pouhých 84 hodin dobročinného nakupování! Kolik tipujete, že se nám společně podaří utržit?





215 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page