top of page

330 000 Kč pro neziskovky

Aktualizováno: 15. 2. 2022

Do roku 2021 jsme vstupovali s covidovým dluhem a zavřenými obchody až do května.


Nelehká to doba.


Ale i v nelehké době, je důležité podporovat ty, kteří to umí zhodnotit a přinést prospěšnost komunitě a planetě.


Nám se podařilo darovat pod stromeček každé "naší" neziskovce 55 000 Kč!

Celkem jsme tedy darovali 6 projektům 330 000 Kč.




Podpořili jsme otužileckou kampaň Společnosti pro ranou péči #Nebudsrab.

Jak dokládá foto, do ledové vody se nám, pravda, nechtělo.. Věrka to ale vůbec nepodcenila a v řádném vybavení se ponořila do toho, čeho je u nás nejvíc. A byl z toho zážitek pro všechny. :))


Nevím, jestli víte, ale Kola pro Afriku a my máme společného otce - Richarda Gazdu. Ten si spolu s Romanem odnesl mnoho zážitků z jejich pracovní cesty do Gambie. Cíl: Cyklocentrum a podpora maloobchodu. Držíme palce!


Mobilní hospice Ondrášek spustil na podzim 2021 Odlehčovací službu Ondrášek, jejímž smyslem je zastoupit toho, kdo každodenně pečuje o svého blízkého. To je veliký počin a jsme rádi, že jsme i my letos mohli tyto aktivity podpořit.


U Arthura ze Safe elephant je samozřejmě novinek jako vždy nekonečně :)) Kromě dalších chycených pytláků, nových ohrad na ochranu hrochů, pár nočních setkání se šelmami i mnoho nových plánů!

Držíme moc palce, ať se vydaří.


V ŽEBŘÍKu se klienti stacionáře z roce 2021 zase posunuli o kousek blíže ke své samostatnosti. Třeba se naučili vařit kafe. ( A je moc dobré ;))


Děkujeme CCBC (Česká koalice pro ochranu biodiverzity) za pravidelnou globální konference (GBCC, Global Biodiversity Conservation Conference), která nám letos přinesla cenná propojení.


 


DĚKUJEME, ŽE V TOM JEDETE S NÁMI!

Že svým darem nebo nákupem cirkulujete oblečení, které vydělává pro prospěšné.

44 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page